miércoles, 24 de junio de 2009

BEQUES I BECARIS






Fa pocs dies i de forma ràpida, el nostre Ajuntament oferí des de la Diputació 28 beques per als nostres joves estudiants.
A l'oferta es van acostar més de 200 joves. Joves il·lusionats per agafar experiència en les seves futures professions i com no treure’ns uns euros de cara a l'estiu.
El que tenia que ser una alegria per als joves ha estat un desengany, la falta de transparència el ocultisme, les llistes mal fetes, les coses a última hora, el descontrol i sobretot la falta d'informació ha fet que el malestar entre els nostres joves sigui majúscul. No sols entre el no admesos, sinó tan bé entre els admesos perquè el dubte del amiguisme ha caigut sobre ells.

Sr. Regidors de l'Ajuntament d'Algemesí, la coses pitjor no es poden fer, han cabrejat a tots els nostres joves del poble.

Sr. Regidor de joventut, vostè que opina de tot això? Estava al tant de tot? Esperem que en el plenari pròxim done alguna explicació.

Sr. President de la Diputació Sr. Rus. El de recollir les credencials a València no és seriós, espere que el sou dels nostres joves sigui ingressat en comptes corrents dintre del termini i en la forma escaient i no hagin de recollir el sobre del salari en la diputació.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimat/da "Algemesí Denúncia":
Podries ampliar la notícia? No acabe de tindre clar els fets... com a mínim algún enllaç a la notícia...

Gràcies

Anónimo dijo...

a totos el jovens del llistat de les beques.


El plenari es el 30 de juny a les 20.00h

Dimisions ya


pasala

Anónimo dijo...

Pedrassa se passa por el forro la joventut amb les propostes tan disbaratades que fa i en les propostes incomplides que porta a la seua esquena. Ja està bé que ens prenguen a la joventut com a imbecils hostia!!!

Jo soc jove i universitari, almenys no vindria gens mal una ajudeta per al transport, que en altres pobles amb menys poderio economic n´he tenen.

PEDRASSA DIMISSIÓ! UN CANVI JA!