viernes, 16 de enero de 2009

SALVEM EL PARC



La Plataforma Salvem el Parc, ens convida a tot el poble d’Algemesi, el dissabte 17 de gener a les 12 hores a donar el darrer adeú al parc Salvador Castell, esperem que esta concentració “legal y con papeles” siga un punt i seguit a les propostes d’un grup de gent que de manera desinteressada vol per al poble d’Algemesi lo millor , conservant el valor sentimental i evitant el malbaratament dels diners públics.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Sr, Palop en una conferencia,el conferenciante es el anfitrion, existe un moderador y presentador, despues de oirle durante las jornadas de 400 aniversari de vila real, tengo dudas de su papel en las conferencias, no se si es el anfitrion el moderador o el confernciante, le rogamos por favor que sus intevenciones sean lo mas escuentas posibles,cuando sea presentador y no pise parte de la confercencia a los ilustrados.

Anónimo dijo...

En eixe cas i en altres també. En la inaguració dels cuadres del Mesies va contradir a l'autor en varies ocasions. ara l'alcalde va ser pitjor va dir que l'escola catorum cumplia 25 anys. Massa pa la carabassa.