viernes, 30 de enero de 2009

CRONICA DEL PLENARI






Cinc punts tenia l'ordre del dia del plenari del mes de gener, Però el cinquè punt era l'esperat( Canvi de nom de la avd. país València). El saló plenari estava ple a vessar, la informació repartida pel Partit Socialista als veïns del carrer afectat va donar els seus fruits, molts van ser els veïns que per un o per altre motiu volien demostrar la seva disconformitat amb el canvi.
L'equip de govern va estar tota la vesprada reunit amb un sol punt, que fem? Ens han tornat a ficar altre gol deien uns, uns altres callaven i maleïen al PSOE, els mes acostats a l'Alcalde li deien ,tenim la majoria podem fer el que vulguem? ens estan guanyant la mà, el malestar entre l'equip de govern era palpable.
Una vegada llegit el punt 5 el Sr. Ballester fa lectura dels ROF en el qual autoritza a retirar de l'ordre del dia el punt 5, per a la seva futura tramitació.
Prenen la paraula el sr. Blanco, critica la forma absurda de prendre aquests temes sense el consens de tots els partits polítics, veient connotacions polítiques no en el nomenament d'un carrer a D. Marti Domínguez, sinó en l'eliminació de País València.
La critica mes dura la va fer Cipria Teodoro, al·legant tant motius personals de trastorns per als veïns com també connotacions polítiques en la retirada justament de País València , a les paraules del regidor Socialista van aplaudir de forma espontània una gran part del públic, fet que irrita a l'alcalde tractant d'animals i malament educats a tot el public en general que omplia la sala, per dues vegades amenaçà l'alcalde en desallotjar el plenari si la gent persistia en aplaudiments cap a l'oposició.
La replica a l'oposició va ser del Sr. Ballester que ja d'una forma malaltissa i patològica renyant-la paranoia s'enfrontava verbalment al Regidor Socialista. La intervenció Ballester, i així ho van veure tots en la sala va ser molt nefasta i amb atacs personals i no sabent diferenciar el políticament correcte.

Sr. Alcalde majoria no és igual a prepotència

No hay comentarios: