martes, 13 de enero de 2009

CONCENTRACIÓ I DESPROPORCIÓ





La desproporció entre la resposta d’Israel front al poble palestí en l’actual crisis de la franja de Gaza, ha tingut la seua semblança en la resposta de les autoritats front a la concentració en la Plaça del Mercat d’Algemesí el passat dissabte.
Ningú s’esperava que les autoritats forçaren la dissolució d’aquesta concentració pacífica, que solament demanava un respir a la sempre subjugada població palestina, el mateix es demanava a tot arreu del món. Pot ser, la espontaneïtat desinteressada i mostrada pels que hi estaven, és la que ha propiciat que els ciutadans no s’organitzaren per tal d’acomplir amb el precepte de demanar prèviament la autorització. Cap pecat mortal.
Altres vegades, hi ha hagut també concentracions, d’indole cultural o reivindicatives, sempre pacífiques, com Pobresa Cero, o Salvem el Parc per no citar altres, i no coneguem que la s’hagen produït situacions de tensió innecessàries.
Les autoritats municipals, que tampoc se’ls coneix cap acció quan el NO A LA GUERRA, pareix que indiferents a aquesta dramàtica situació que es viu a l’Orient, no han afavorit que aquesta concentració ciutadana no partidista i pacífica acabara dignament.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt encertada la vostra vissió dels fets, per la meva part tinc la certessa que han presionat des de l'Ajuntament al Centre Cultural Islamic, ha qui ningu oficialment va invitar.
Es cert que el mateix divendres a darrera hora es repartiren alguns fullets als locutoris i botigues.
Fa fàstic que en un tema tant important com la mort indiscriminada de dones i xiquets els responsables municipals vullguen traure redit electoral.

Anónimo dijo...

la nota aparecida en los medios de comunicación el lunes en referente a la concentración, no fue redactada por el colectivo islamista de Algemesi,

Anónimo dijo...

en la segona planta del ajuntament esta la resposta....

Anónimo dijo...

xe, i quan guanya el valència, i jo soc valencianiste, no passa res que 300 - 400 persones s'agrupen i fins i tot a les 2 de la matinada llançen traques.

MANDA HUEVOS