miércoles, 5 de noviembre de 2008

UN LLOC PER A CADA COSA







De tots és sabut i acceptat que el reciclatge és bo per a tots, per això des de l'Ajuntament es faciliten contenidors de diferents formes i colors perquè els veïns col·laboren amb el reciclatge, tenim uns iglús verds per a botelles de vidre, altres grocs per a plàstic i també uns blaus per a paper i cartró.
El nostre sistema de recollida de fem porta a porta sembla ser que aquesta en perill, els contenidors que ningú vol en les seves portes comencen a proliferar com xampinyons, la recollida d'estris els dies marcats una vegada per setmana i amb l'ajuda del ecoparc fa immillorable el nostre sistema, un forma que molts ajuntaments van deixar i que al dia d'avui alguns enyoren i uns altres recuperen.
La nostra denúncia no es per contenidors si o contenidors no, perquè per a alguns veïns el contenidor és la seva solució, i per a altres redueix la qualitat de vida que amb el porta a porta teníem. La nostra denúncia com dèiem va pel sentit de la ubicació d'alguns contenidors i el seu privilegi davant de les persones o de les coses, en les fotografies veiem la ubicació dels contenidors on mai deguessin estar, des de destorbar al veí fins i tot posar en perill en algun dels casos.
Sr. regidors en l'últim plenari algun veí es va pendre la molèstia d'informar de la mala ubicació dels contenidors, però vostès R que R, no fan cas als seus veïns, si segueixen així els augurem un futur molt negre.

PD. Esperem que a la col·locació de contenidors i la molèstia dels veïns implique una reducció de la taxa d'escombraries, si no, no s'entén tal proposta.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,

Només volia dir que no m'agrada gens el govern municipal però sembla que els socialistes no tenen cantera, estem 20 anys en els mateixos i els que han vingut nous no parlen ni participen en els plenaris. Si això representa el futur d'ixe partit, és com per a posar-se a tremolar. Que es renoven ja si és que tenen a gent vàlida en les seues files, la veritat és que els falta un llavat de cara i un nou impuls. Si es renoven jo els votaré.

Anónimo dijo...

M'apunte, però crec que amb aquesta petició per part de molta gent del poble quedarem com en les signatures per Salvem el parc.

Anónimo dijo...

HOMBRES DE POCA FE, AGUA PASADA NO MUEVE MOLINO