viernes, 14 de noviembre de 2008

ABRAÇADA AL PARC SALVADOR CASTELL




Salvem el parc, el primer que volem fer es agrair a totes aquelles persones que de forma desinteressada ens heu recolzat en aquest procés, vosaltres les persones normals, veïns del Parc, del Carrer Figueres o d’Algemesí, teniu el mèrit de que tant sols en 4 setmanes tinguem prop de 3.000 signatures.

Tant sols volem i demanem als gestors del nostre Ajuntament la sensibilitat suficient per que aquest tros de parc mantinga la seva estructura original, preservant els arbres i plantes.

També els demanem als responsables que inverteixquen en altres llocs més importants i necessaris, no en un dels llocs millors conservats del nostre Parc, el primer del que gaudirem, en el que passejaren els postres pares i mares, en el que jugarem de xicotets. Volem una inversió adequada per siga un lloc d’encontre, però no volem que es malbaraten els diners que tots i totes paguem.

Ens agrada el parc com esta, ens agrada que renoven les seves plantes i que cuiden els seus arbres, ens agraden els pontets i la ‘baça’, i ens agraden nets, també ens agrada pujar per una part i baixar per l’altra, com ja podeu vore ens agraden moltes coses, i sobretot, per damunt de tot, ens agrada que ens escolten, que tinguen en compte les nostre opinions.

De moment no hem aconseguit res, sols el dret a expressar el nostre malestar, la nostra incomprensió, en altres llocs, governats més sensibles han rectificat, sols esperem que els postres rectifiquen.

Gràcies de nou a tots i totes pel vostre suport,

11 comentarios:

Anónimo dijo...

q poca faena!
Salvarem el parc fent-lo nou, aixina anirà mes gent en els fills a voreu i jugar com van a atres parcs mes moderns com guinovart.

Anónimo dijo...

on esta eixe parc de les fotos? i les arcades de rosers que estaven en el encreuament del carrer paseig? ja en dona angoixa, estic fart. Que collons esteu dient si no haveu donat eixample. El lloc on li vaig donar el primer bes a la meua novia ja fa molt de temps que ha desaparegut! al igual que la fonteta de la plaçeta del carbó.
Ja hi ha prou de fer soroll per voler jugar a politics

Anónimo dijo...

note que alguns s'estan posant un poquet nerviosos, tal vegada siga per què no tenen la conciència tranquila o tal vegada per què veuen que quan més fan més la caguen.

Anónimo dijo...

A la pregunta q apareix en la part dreta de la pàgina, és a dir: "Està vostè d'acord en que ens lleven un tros del Parc Salvador Castell per a re-urbanitzar la zona?",... em pareix de molt mal gust que interpreteu les coses a la vostra manera per a beneficiar-vos políticament.
PRIMER.- ni van a llevar un tros del Parc
SEGON.- Busque abans que res el significat d'urbanitzar, o millor dit, ara li'l fique perquè no tinga q buscar: "Convertir (un terreny) en una urbanització".
Em dona la sensació que heu interpretat tota la polèmica del parc al vostre favor,... i jo q em pensava q això només ho feia el PP,... però m'equivocava.

Anónimo dijo...

tot aço... comença a donar asco... pero que es penseu que van a fer allí?? que van a millorar el parc.. eh?? no van a fer ningun edifici ni res... perque no dixeu fer.. i despres critiquem... a mes d'un m'agradaría vorel a mi en el gobern... tant que critiquen... el parc necesita una millora, aneu a passetjar un dia per alli i noteu l'oloreta que fa al parc...la "sequieta"... a aixo fa olor... a sequia... pero pudenta!.. olor repugnant xq les fulles taponen les depuradores i obstrueixen l'aigua... en fi... crec que al parc... (que continuarà dientse SALVADOR CASTELL)... li fa falta una operació de rejoveneixement.... com a molts de mosatros ens agrada ficar-nos coses x a aparentar q ens conservem... o no es aixi?? es tan sols una reforma de parc... SENYORS!!!

Anónimo dijo...

Però quina gran acollida està tenint aquest blog entre la gent de dretes d'aquest poble???? Crec que tots els comentaris anteriors així ho indiquen.
Així m'agrada, que participeu: la gent d'esquerre un escolta. A que no sabrieu fer el mateix?????

Anónimo dijo...

Arraseu el parc, igual que esteu fent en les arques municipals!!!

Anónimo dijo...

No estic d'acord amb el darrer anònim, per que ja hi ha DOS llocs acondicionats per a que els xiquets juguen, l'un al costat del bar La Terrassa i l'altre al costat de la passarel.la dels Maristes.

A més a més, tu creus que van a fer més llocs per a que juguen els xiquets? Ignorant

Anónimo dijo...

EL QUE TENEN QUE FER ES ARREGLAR EL MERDER DEL MERCAT..... AIXO SI QUE ES DE VERGONYA.....

NI SARAJEVO EN TEMPS DE GUERRA....

Anónimo dijo...

Per a ETOO:
QUÈ FORT! JO D'ESQUERRES DE TOTA LA VIDA, I ARA HE D'AGUNTAR QUE UN "SALVEMERO" EM DIGA Q SOC DE DRETES PQ NO PENSE COM ELL,..
La gent de la "vostra esquerra" no escolta, sinó q critica i interpreta les coses al vostre favor.
Tot açò del parc m'ha fet reflexionar per no votar mai a ixe tipus d'esquerra.

Anónimo dijo...

El Salvem el Parc no és d'esquerres ni de dretes, és una qüestió de sentit comú, hi han persones de dretes que no els pareix be ni la reforma ni tirar els diners, hi han persones d'esquerres que tenen una certa tendència a la modernitat, hi tamb´hi han molts d'esquerres que son persones sensates, almenys tantes com de dretes. Per tant SALVEM EL PARC és cosa de tots i totes. Adeu cacau