lunes, 10 de noviembre de 2008

LES MORERES I EL CARRASCALET








No pot ser, cada dia una notícia, Algemesí és un filó d'or per a la premsa, no descansen, i és veritat l'Alcalde es passa hores i hores pensant que serà el pròxim, encara esta la flama encesa del parc Salvador Castell quan altre conat de destrucció arrasa altre dels nostres barris, fa poques setmanes El Barri del Carrascalet es queda sense institut, doncs bé cap a mancada llevar altra cosa , si l'Església del Pilar no pot ser, llevarem les moreres, sense pensar-se'l dues vegades i sense consultar a ningú talla d'arrel el que li ve en gana i si t'he vist no recorde.

D. Antonio no digues que és per les al·lèrgies, o per que les arrels espatllen el sòl, o per que per les branques arriben als veïns i poguessin entrar a robar, aquest no és el cas les fotos ho demostren, a igual que demostren la falta de seguretat al tallar d'aquesta manera els arbres, xiquets jugant prop del lloc i sense ningú que els avisi del perill, però be per a perill aquest Ajuntament, esperem que els veïns d'aquesta barriada d'Algemesí ho tinguin en compte i li diguin en algun moment

JA N'HI HA PROU MAI MES

14 comentarios:

Anónimo dijo...

El regidor de Medi Ambient sembla estar obsessionat en acabar amb els arbres dels carrers d’Algemesí, a la mínima que recull dos o tres signatures d’algun veí o veïna demanant-li que elimine un arbre per alguna molèstia, mans a l’obra i fora l’arbre. Aixó si, amb l’argument de que Algemesí te molts tarongers al terme i molta zona verda agrícola.



Ara els ha tocat el torn als arbres del carrer Sant Fermi, al barri del Carrascalet, sembla que un veí tenia un arbre a la porta de la seva casa, arbre que sense dubte requeria per aquest motiu un poda més profunda, i el regidor de “mig” ambient i de parcs i jardins ordena talar la meitat dels arbres del carrer.



Des l’oposició, tant el PSOE-PSPV, com EU li demanem que tinga més sensibilitat per als nostres carrers els arbres, a més de realitzar una feina d’embelliment també contribueixen a controlar la contaminació atmosfèrica, acústica i fins i tot llumínica.

Anónimo dijo...

Dendròfobs desgraciats. I per què no se tallen la "dominga" a vore com els senta? Com si no tingueren ja prou fronts oberts...

Anónimo dijo...

RECOLLONS!! EL DE LA SERRA ES VA A FER DE OR!!!PERQUE NO VOS SERREU LES NOMINES???

Anónimo dijo...

Soc vei del Carrascalet, els del PP mos prometeren moltes coses, i res de res, si en el soe pensabem que el carrascalet estaba olvidat, en els de pp no mos volen ni en pintura, a tots el veins i amics del Carrascalet,el proxim plenarmos toca a mosatros

mosatros tambe som poble

tots al plenari

Anónimo dijo...

400 aniversari com a poble

4 anys de dictadura
el poble es major de edat i vol parlar

escoltelo

Anónimo dijo...

Estos días de debate político en nuestra ciudad ha dejado algunas cosas claras,
Quienes son los lideres políticos en cada uno de los partidos municipales.

Por parte de Partido Popular la voz cantante desde hace meses es El Sr. Antonio Saa
Farmacéutico de profesión y actualmente trabajando en la empresa privada.

En El Partido Socialista a tomado el relevo Cipria Teodoro, Diplomado en enfermería, y Doctor en antropología, actualmente trabaja como Diplomado en un centro de Salud de la localidad,

En Izquierda Unida el Sr. Pedro Blanco único concejal de esta agrupación .
Su escasa formación municipal al entrar en el Ayuntamiento ha sido superada con creces por su perseverancia i dedicación, es de procesión Abogado, y a fecha de hoy trabaja para la conselleria en una ciudad proxima.


Otros lideres están emergiendo y otros en retirada, cabria nombrar a Raul Sanchis como miembro activo en Ezquerra Republicana, y como desaparecido o en letargo a los miembros del Bloc que con El Sr. Pepe Martinez que una vez no superado los votos necesarios para estar en el consitoria no han parecido en ninguna declaraciones ni en los diferentes foros políticos que han empezado a emerger.

El PSD partido que no sabemos su voz pero si su cara es el mas distanciado entre todos los ciudadanos, líder El Sr. Jose Ramon Maravilla ( Pedrasa) estudios se le desconoce y profesión según el Representante de placas Solares.

A mi manera de ver los debates televisivos irán remarcado y afirmando los liderazgos aquí mencionados así como mermando a los demás políticos que por su poca participación o constancia serán relegados en las próximas elecciones municipales.

Anónimo dijo...

Ves a fer la ma, benvolgut Regidor. Tallat els collons i deixa els arbres en pau

Anónimo dijo...

A petició d'un veí el regidor manà als jardiners tallar-los un si i un no de soca i arrel.
El que podrien fer és tallar-li a ell la nòmina ja que es un impresentable i un incompetent, i no serveix ni per a director de la depuradora.
Sorteta que és el cunyadet de Visente Ramón, si no no treballaria ni recollint cartrons.

Anónimo dijo...

igual mos vol posar en el carracalet més taronjers. arbre introduït fa uns 2oo anys en Valencia

jo vull que plante marihuana i així serem tots més feliços.

Anónimo dijo...

Què s'ha fet tantes moreres?

Anónimo dijo...

Crec que el senyor Saa s'està descobrint com al pitjor Regidor de tots: arbres fora, parc fora,... molt bé, sense pensar en plura.

Anónimo dijo...

ESTIC OBSESIONAT EN SERRAR TOTS ELS PUTOS ARBRES!!! VULLC MES I MES!!! RRRRRRRRRRRRRR...........!!!!!!!!!!
ARRANCA LA MOTOSERRA QUE VAIG!!!!!!!

Anónimo dijo...

pero algu ha passat pel carrascalet a vore si es veritat que les ha serrat totes? Quina putada mos deixaran tambe sense moreres, despres tocara el torn de la plaça de les tres moreres que pasara a ser la plaça dels tres forats. I cabanilles com es dira quan no li queden moreres. En plantare una en el meu balco per a que el meu fill tinga fulles per als cucs

Anónimo dijo...

el senyor Serrutx (alias Saa), diu que la regidoria de parcs i jardins per primera vegada no es deficitària. Serà que està venent la llenya?