martes, 16 de diciembre de 2008

ZONA 0'0




S'acosta el Nadal i les llums dels nostres carrers il·luminen, en menor grau molts llocs abans il·luminats. (A cap comerciant se li ocorreix llevar llums de l'aparador o apagar l'aire acondicionat o els adorns per a salvar la crisi). Una de les zones mes nefastes és la plaça Zona 0'0, (antigament del Mercat), la visió del visitant i sobretot del comerciant de la zona és depriment.

D'ací a pocs dies serà any nou i la promesa del Sr. alcalde de començar les obres al gener estan per vore's. La injecció de diners public procedent del govern d'Espanya en total 5 milions d'euros (800 milions de pessetes) han il·luminat per moments les retines de Vicente Ramon i ha pensat soterrar els nomenats diners en el Mercat Zona 0'0. I perquè la denominació de zona 0'0?, una pel seu estat i l'altra pel cost zero de les obres (portem gastats 1.500.00 euros). A la crida de les grans constructores locals perquè li tiren una mà en el embolic del mercat ha eixit escaldat ja que la propostes dels constructors ha sigut fallida (sol una hi ha eixit en defensa del projecte, pels serveis prestats).

La falta d'idees i iniciatives de l'equip de govern, amb el seu alcalde al cap ha portat a l'oposició a demanar un plenari extraordinari per a debatre les idees i posar nom als projectes per a no lapidar en un projecte mort per endavant els 800 milions de pessetes que el govern d'Espanya ens facilita per a pal·liar la crisi.
Com hem dit la falta d'iniciatives va conduir l'alcalde a demanar projecte per al Mercat, la falta d'idees i projectes ha agafat Vicente Ramon en blanc.
Sr. alcalde menys samba i més treballar.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

a que no sabeis quien se ha quedado el "abant proyecte" del edificio multifuncion?

Anónimo dijo...

algu sap el nom del lladre del castell del belem de la plaça major?

Anónimo dijo...

la zona 0 dona vergonya, jo estos nadals anire a comprar a Valencia, que es depriment pasejar per el mercat

Anónimo dijo...

els vendedors del mercat que pensen?

ACSA que fa?

el botiguers estan conformes?

saben quin sera els carrers del futur mercat el disaptes?

moltes son les preguntes i cap resposta per part del Ajuntament