lunes, 1 de diciembre de 2008

CRISI

C R I S I: "Cinc lletres que, unides ens posen el pels de punta i ens generen mal de cap. I és què, qui no ha sentit parlar d’ella, en les ultimes dies? La crisi es una realitat que afecta tot i a tots, per tant també al consistori i a l’equip de govern. Com les de qualsevol ciutadà, les arques municipals han d’adaptar-se als temps actuals. Per això hem elaborat un pressupost realista, prioritzant el més necessari".

(tex del Berca desembre 2008 Partits opinen PP)

ORGANS DE GOVERN AJUNTAMENT D’ALGEMESI
Cinc salaris que units posen el pèls de punta

ALCALDE 65.279 euros
REGIDOR HISENDA 51.535
SECRETARIA ALCALDE 45.889 “
REGIDORA POLICIA 51.535 “
ASSESSORA COMUNICACIO 39.980 “

I que mes necessari que els nostres sous?

23 comentarios:

Anónimo dijo...

Però qué esperàveu d'uns deshonrats com eixos?

Anónimo dijo...

T´HAS DEIXAT ELS 52.000€ DEL NOU CAP DE POLICIA...

Anónimo dijo...

Però no passa res: ara va i es congelen el jornal.
I amb els diners del govern central que van a fer?? Es pujaran també el sou???
Tenim els politics que ens mereixem.

Anónimo dijo...

Quina cara més dura! es pensen que estem tontos? crisi??? i va i me pugen tots els impostos possibles,... si realment tingueren consciència del que significa ixes 5 lletres, no m'haveren pujat el impost del cotxe, que encara no sé jo hui (a 3 dies de finalitzar el pagament)com he de pagar-ho.
Hipocresia.

Anónimo dijo...

L'Ajuntament d'Algemesi elimina 7 puestos de treball (clase treballadora ) i inclou 3 nous puestos de tipus A 50.000 euros anuals (Tecnics)

concluiso meins remeros i mes capitans.


al final el ajuntament sera dirigit per tecnocrates (pero con sueldo)

Anónimo dijo...

saber la temperatura en Algemesi, cuesta 6.000 euros mas iva al Ayuntamiento (mejor dicho al pueblo)

Anónimo dijo...

comparat en el que cobraven Teo, Marc Mont i Viadel en l'altre aquip de govern mes el que cobra Emili per la dipu i amb les dietes de l'ajuntament (i encara continua cobrant), mes el que cobraven els regidors sindicalistes i alliberats mes la col.locació en bons llocs de treballs i a prop de casa, mes la feina que fa el germa de ciprià mes les empreses amigues com traç que s'emportaven un bon troç del pastis d'abans mes els "xanxullos" que hi haven per a cobrar per baix ma i comparat en el temps dedicat, aço es meys que abans.

Anónimo dijo...

Al listo de abans, dirli que menos difamar, i que ens diga numeros concrets, salaris del anterior govern. Traumos un puto salari de regidor dels ultims 20 anys.
Per ací tens numeros clarets de la actualitat, i ni ha prou mes (com per exemple el de la germana de la regidora dels 52 mil).

El juzgat no el tens molt lluny per a denunciar ( com s´ha fet en la actualitat per a la oposició del intendent de policia, que simplement ni ha que llegir el diari per a saber com ha sigut)

I el superavit que deixá l´anterior govern de cuasi 10 millons de euros tame m´el comentes.

Anónimo dijo...

igual tu tens acces a les nomines de fa dos anys, aixi ho comprovarem, pel que veig estas molt a prop de l'ajuntament i tens informacio privilegiada. Acas t'havies preocupat per vore abans els sous.
Respecte al superavit.....era en factures per pagar??
per cert ensenyat a escriure be el valencià (ni ha no es diu, cal dir hi ha, i el juzgat em fa mal als ulls

Anónimo dijo...

Xe bons nadals i prosper any, que de ben segur serà per a mi



signat



l´ancalde


Igual em pague un logopeda

Anónimo dijo...

El que vol que li aclaren coses:

Els sous dels funcionaris i personal de confiança son publics i si l´actual govern no els posa a la seua defensa serà per alguna cosa.

Queda aclarat

Anónimo dijo...

Al que comentaba que con Emili era peor, yo no se si era peor o no, pero lo que si es cierto, es que el PP de Algemesí son unos furtamantes, que suben los impuestos, se ponen unos sueldazos de aupa desde el primer día, ahora se preocupan de inversiones innecesarias, cuando aún no han sido capaces ni de comenzar el mercado, ni la residencia ni el centre de día, ni el campo de futbol, ni de acabar la mierda de paso a desnivel, ni creo que ninguna promesa de las 212, lo único que saben hacer es salir en los medios.

Anónimo dijo...

El superavit era en facturas por pagar y en huevo de ingresos por cobrar, como el impuesto de circulación, infladito este año como un globo aerostático.

Anónimo dijo...

Per al que vuulga saber, Teo 33.000, Marc, 33.000, un alliberat més del BLOC, que abans era laplça que ocupa Viadel, 33.000, un secretari del PSOE, 12.000, altre del PP, 12.000, altre del BLOC, 12.000 i altre d'EU 12.000, total, comptan al del PP: 99.000 + 48.000 =147.000 més un 33% de Seguritat social, total uns 195.000.
Avui: més de 350.000 més eguretat social, esta clar no

Anónimo dijo...

Teo 33.000 euros al any mes 15.000 en gratificacions, Marc, 33.000 euros al any mes 12.800 en gratificacions, un alliberat del BLOC, 33.000 euros, un secretari del PSOE, 12.000, altre del PP, 12.000, dos del BLOC, 24.000 i altre d'EU 12.000, total, comptant al del PP: 126.800 + 60.000 =186.800 més un 33% de Seguritat social, total uns 247.700.
Sense comptar els sous públics de Emili com a diputat uns 50.000 euros, el sr. Esteve com a sindicaliste, el sr Llopis com a sindicaliste, el sr Ciprià de la conselleria de sanitat, la Sra Guillem de la conselleria de sanitat, Sr. Blanco tambe de alguna conselleria. Mes les assistencies a plens i comissions. També crec que queda clar.
Ni el de ara son tan roins ni els de abans tan bons. No es per defendre ni a uns ni als altres pero l'informació es la que es i no es pot donar a mitjes ni sols la part que a algú l'interesa

Anónimo dijo...

AL DARRER ANONIM, SEGURAMENT UN DELIQUENT. EL QUE TENIA DOS SECRETATRIS DE GRUP E L'ANTERIOR LEGISLATURA VA SER EL TEU PARTIT, MAJO I CELIA?. SI VOLS CONTAR SOSU ANOTA:
LA PRESIDENTA DE LA MANCOMUNITAT: MES DE 45.000
SR BALLESTER: ALT CARRREC DIRECTIU DE L'AGENCIA VALENCIANA DE SALUD, PER DALT DE 60.000
SAA CARRASCO, EN AGUAS DE VALENCIA: PER DALT DE 45.000.

TOTS JEFES, ELS QUE TU DIUS EN LA TEVA LLARGA LLISTA EXCEPTE TEO, MARC I EMILI, SON TREBALLADORS.

PODRIES AFEGIR PER FAVORS A MARIO EN ALGUN AJUNTAMENT, I A MOLTS DEL PP TREBALLAN DE CELADOR/A ETC EN L'HOSPITAL DE LA RIBERA

HO TENS CLAR MENTIDER

Anónimo dijo...

Esta be aixo, els teus...els meus...a part dels insults. Mira, demostres clarament qui son els teus i com eres tu, després de que un sector de gent com tu que no pareu de majacar en els sous de ara i no res d'abans. Es un tema que ja es fa pesat i careix d'arguments quan l'informacio que dones es la que te interesa.
Respecte al sr ballester no creus que haguera pogut ser director general i no ho es, a més jo voldría que zapatero o rajoy fosen del meu poble, de segur que remarien per a sa casa i sempre será bo per al nostre poble. Millor que la presidencia de la mancomunitat siga d'Algemesi, respecte al sr. saa sempre ha treballat en una farmacia i ara ho fa per a un altra empresa privada que jo no se quina es.
Es mes veig que si tens informació que els altres no tenim. Ahi demostres la teua educació, quan no saps per on eixir, pases als insults como delinquent o mentider, aplicat el compte, per cert no t'alteres tant que quan et fiques nervios tar-tartamudejes que se te veu el plumero!!!

Anónimo dijo...

Del portaveu del PP ni que ha sumar la seua "amistat" amb la asesora de prensa gracies a lo cual cobra per mes de 45.000€ any.

Anónimo dijo...

"Ahi demostres la teua educació, quan no saps per on eixir, pases als insults como delinquent o mentider,", el deliquent l'has afegit tu, sols et dic el que eres un mentider manipulador.

Per cert, carinyet, t'enganyes de gom a gom, no tartamudeje. I aixó de ramr cap a casa demostra el teu grau de la política, insolidaria i aprofitosa, MENTIDER

Anónimo dijo...

Esta clar que no t'en adones ni del que escrius, revisa la teua conversa, que esta escrit i ben escrit (revisa el teu valencià), axi voras qui es el que esta insultant.
Quan algu no sap ni s'entera del que escriu no val la pena conversar amb ell. Si que demostres com eres, dius les coses i depres te desdius, o no t'enteres o es que no vols enterarte.
Jo no he afegit res i em ratifique, quan no saps per on eixir pases als insults, per tant com te dit no cal intentar raonar amb persones que ni saben ni poden.

Au, ahi et quedes amb la teua falta de recursos, la teua paranoia i els teus insults.

Anónimo dijo...

MENTIDER, no baixes del burro, mira que dir que insulte. No ho faug mai alló d'insultar, per que el de mentider és cert.

Adeu MENTIDER

Anónimo dijo...

Benvolguts conciutadans:
O jo no sé sumar (cosa que és ben possible) o cadascú trau uns números diferents i, pel que es veu, cadascú els interpreta d'una manera. Crec que, a l'hora de veure quins grups de govern cobraven o cobren més diners, caldria valorar allò que ix directament de les arques municipals. Amb la qual cosa, si no m'equivoque, abans la "festa" costava uns 195.000 euros; ara, 350.000 més el 33% en Seguretat Social. La resta dels sous (tant si es cobraven abans com si ara es cobren d'altres fonts) no haurien de sumar-se a les despeses pròpies del municipi. En resum, ara la festa ens costa bastant més. La resta és fer demamògia barata i ganes de marejar la perdiu.

Anónimo dijo...

Sempre igual. Estava ja bè que Emili descansara, pq sino hauría durat mès que Franco. Al des ara, els demane que es redueixquen els jornals.