lunes, 29 de septiembre de 2008

setmana de bous ll part





Ja ha passat la setmana de bous, una setmana que no pesarà als anals de la història per la seva rellevància mes bé per la seva mediocritat en tots els seus aspectes. La comissió r que r, els espectacles nocturns no convencen, una cosa és que no agraden i una altra és que tornar-los a portar (show party). AL final tindrà raó el Sr. Alcalde de privatitzar la comissió de bous perquè porten millors espectacles, segons comentaris en les tertúlies de bous de la Tv.
L'afany protagonista dels regidors del partit popular es duu a tal extrem que intenten eclipsar tots els racons de la festa exemples com l'arribada del president de la correguda a la plaça (darrere de la banda de música) o com la nova moda de controlar la correguda des de la barrera dedicada al delegat governatiu.
Dels bars i alternatives molt s'ha parlat però ho mes dolorós de tot és que una setmana que pot ser beneficiosa per als quals durant tot l'any estan al peu del canó vegin minvats els beneficis per usurpadors del moment.
La pluja caiguda durant aquests dies ha fet de la setmana de bous un poc atípica, esperem veure el final de festa la pròxima setmana millor que la passada.
La plaça de bous plora sang i no es de les degollades dels animal, sinó de la brutícia deixada. Sr. Alcalde el dilluns també se neteja la plaça de bous.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Esto de denunciar funciona, hoy martes estan limpiando la plaza.

Anónimo dijo...

El dia 3 d'octubre se tornen a sortejar el pisos de VPO del Pla,
per que no se venen?
cuans sortejos tindran que fer?
Sr. Alcalde baixe els preus.

Anónimo dijo...

malos tiemopos para las viviendas,
para una mejor regulación, dejar de construir y vereis como en pocos meses desaparece el empacho de viviendas.

Anónimo dijo...

Se les tornaran a tragar...

Anónimo dijo...

Ara li tira la culpa del preu a l'anterior equip de govern.

Quanta cobardia i poca categoria humana.

No serà per que no l'han avisat durant varis messos de que sol.licitara qunt abans la qualificació de vivendes protegides, per si pujava el preu del mòdul.

O ES AIXÒ EL QUE PRETENIA ???