lunes, 15 de septiembre de 2008

MAS I MAS DEL MATEIX






Dintre de pocs dies obrirà en la nostra localitat un nou supermercat, aquest nou supermercat esta situat en el carrer la muntanya on anterior ment estava mercadona. Un supermercat que va portar polèmica entre alguns veïns, tant del carrer Molin com del carrer Nou del Convent i del mateix carrer Muntanya.

Polèmica per les zona de càrrega i descàrrega, polèmica pels aparcaments dels cotxes per als clients. Aquest nou supermercat sembla ser que tampoc té aparcaments i utilitzara el carrer muntanya i molí com zona de càrrega i descàrrega, On estan les veus critiques dels veïns i com no, on esta les veus discordans de ACSA. Sembla ser que hi ha dues vares medir. Dintre de pocs dies ja tenim el carrer muntanya col·lapsada per la càrrega i descàrrega.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Che. Que mal li sabrà això al supermercat del parc. Al menys servirà per a alleugerir un poc les necessitats de la part sudoest d'Algemesí.

Anónimo dijo...

no ho comprenc,el supermercat paga de lloguer 6.000 euros mensuals,el local de davant (lliberal) amb el doble de metres quadrats paga 1.000 algú esta fent el primo. a tot això tenim que preguntar si aquest bar pels seus metres quadrats disponibles li fa falta pàrquing.

Anónimo dijo...

El casino liberal por su buena situación es un lugar privilegiado para encuentros y tertulias, tertulias que podrían ser en la calle mirando sin preocupación los pasa calles que por ella desfilan, si el menú acompaña será comida y tertulia y por poco dinero día completo, si es sábado y tengo pareja a bailar a la Rex

Sr. Alcalde no deje que unos pocos acaparen todos los lugares de ocio y entretenimiento

Anónimo dijo...

Les coses clares, ni te aparcament el mas y mas ni el lliberal ni l'Esglesia, tambe recordar que l'esglesia per metres tendria que tindre WC publics..

Anónimo dijo...

Contestar-li a l'anterior comentari, que l'Esglesia de Sant Jaume disposa de wc per a qui els sol.licite (en la porteta del costat de la porta de l'aire)

Que fàcil és criticar... i que poquet anem a misa... que ni ho saps..jajajaja