miércoles, 20 de agosto de 2008

ESTEM DE RELAX





Algemesi a l'agost, un mes d'espera un mes de relax com a les grans capitals que eixes i no veus a ningú, exceptuant clar està si te'n vas al parc Salvador Castell o Bernat Guinovart. Aquesta denúncia és un reflex de tota la ciutat. Els carrers bruts, els parcs d'escàndol, les branques tallades que veiem en les fotos fa dies que estan en el sòl, arbres torts durant setmanes com el del carrer València enfront de la drogueria, és la tònica general, pintades en els nostres carrers, façanes que ploren, com per exemple al carrer Castello de la plana cantó amb Sant Josep de Calasanz. Per a qui esta avorrit el millor és la feina del Matalafer: fer i desfer ( foto del pas de peatons) Bo, un mes per a relaxar-se fins i tot l'Ajuntament.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi ha que vore que atent està vosté a l'actualitat d'Algemesí... és vosté " el azote de los mal trabaja del PP". Així ma'agrada, que no se'ns passe ni una...

Anónimo dijo...

Per cert, i parlant de neteja, si això és denunciable, passeu-vos per la pinaeta que hi ha al costat mateix de la pasarel.la dels Maristes a aquesta part del riu, és per a plorar, una pinà que podria estar feta un pinzell, no vull ni dir-vos-ho xiquets.
En fi, com diuen els castellans: "Cada perrito se limpia su cipotito"