martes, 5 de agosto de 2008

ES VEN O ES LLOGA





Es ven o es lloga
La crisi de l'especulació immobiliària ha entrat en tots els pobles i per descomptat també en Algemesi, moltes són les persones que van veure la possibilitat de guanyar diners extres comprant habitatges o places de garatges per a revendre i molts són els promotors que van oferir habitatges solars garatges etc com diners fàcils per a inverti .
Trencada la cadena ens veiem en la situació una miqueta paradoxal, tenim habitatges a l'excés que no es poden vendre, la solució passa per una major regulació dels habitatges a construir i deixar passar un poc de temps perquè el mercat es regularitzi, construint, però sense excessos. Si mirem per la zona centre de Algemesi veurem la quantitat des VEN O ES LLOGA no solament d'habitatges o locals comercials sinó també de places de garatges, personalment he consultat a diverses immobiliàries i em diuen que hi ha mes de 60 places de garatges als voltants del mercat.
L'Ajuntament de Algemesi va a construir unes 280 places en el Mercat per a vendre-les o llogar-les per a construir la nova plaça (Vendre garatges públics és cost 0) segons l'alcalde. Si hi ha excedents en els voltants i a preus bastant assequibles que anem fer amb tantes places de garatges?
Sr. Alcalde tenim un problema… si les ven a baix cost entra en competència deslleial i segur que a cap propietari que té a la venda garatges per la zona vora amb bons ulls aquesta operació Si venem a preu elevat per a poder finançar l'obra de la plaça , ara mateix s'han venut

5 comentarios:

Anónimo dijo...

cuanta rao dius, yo tin un garatje en la zona i no el puc vendre, que fare cuant el Ajuntament traga el seus? perfavor feu algo...

Anónimo dijo...

enhorabona per la feina d'aquest blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cal mantindre'l viu i fer particep al major númoero de persones.
L'onada immobiliaria a minvat i a deixa't sense vent al sr. Alcalde, que es troba dalt la taula de surf i parat en mig del mar. Ara cal tornar a la voreta del mar: falta saber com.

Anónimo dijo...

Ai, el PP algemesinenc ha arribat tard. Ara ja no podran fer un bon PAI amb un cobrament de bones comissions en negre, s'hauran d'aconformar amb un poll de tants polls i puces que fan el seu agost en els solars del barri del PLA... Pobres!!
lalalala

Anónimo dijo...

Crec que el millor que podien fer aquesta gent és pujar-se el sou: han modificar el PGOU, contribueixen a la bambolla immobiliaria amb més garatgos a la venda i a més, talen arbres com si no estagueren bé. Tant d'esforç mereix una recompensa.

Anónimo dijo...

Sabeu per que han desfet el llom de burro, pas sobrelevat que hi havien fet del Mexicano al Parc, açò pareix la feina del matalafer, fer i desfer, sembla l'unic que fan aquests xicots.