martes, 24 de febrero de 2009

MATALAFER



La plataforma Salvem el Parc, conjuntament amb les 3.000 signatures fan retrocedir a l'Alcalde i el seu equip de govern en el tema del tràfic pel carrer Figueres.
La pressió ha pogut amb l'equip de govern, finalment la font de les granotes, no serà destruïda, amb aquest canvi, la proposta de desviar el tràfic pel carrer Figueres queda anul·lat, la unió del Parc amb la rotonda de les granotes ha estat un canvi, millor dit un triomf de la plataforma i els veïns del Parc Salvador Castell. Aquest nou canvi, ens demostra la inoperància de l'equip de govern així com les seves poques idees, el canvi no afecta a les queixes dels veïns que en època de crisi es dediquin al “matalafer fer i desfer”.
El dimecres 25 estan convocats els veïns del Parc en les instal·lacions del Casino Liberal per a poder explicar els nous canvis i noves idees. De xiquet deiem una frase que resumeix al Sr. Alcalde al Sr. Antonio Saa i el seu equip de Govern “mare em cage”.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Tard però s'han cagat.... Més valia que els hagueren entrat un poc abans els "rampallons"....

Anónimo dijo...

Hi ha persones que viuen en el parc com jo, i han de rodejar tot el parc per poder entrar al carrer figueres per accedir a l'interior del poble. Per a mi lo unic bo que tenia el projecte, i ho canvien. El carrer Figueres no és una autopista, és una carrer com els altres que s'ha d'utilitzar per poder accedir al poble. Molt malament senyor alcalde per accedir a unes peticions, totalment egoistes per les persones del carrer Figueres. Jo tampoc vull que les casetes es posin en el parc, ni la fira, ni l'altra fira, però he d'acceptar-ho.