miércoles, 30 de septiembre de 2009

SAMARRETES DE BOUS






Al senyor Pedrasa en la setmana de bous se li ha vist amb una samarreta que per la part de davant portava la llegenda

SI PEDRASA HA PLEGAT A CONCEJAL
TU POTS SER LA MES GUAPA DEL CADAFAL


La cosa no pasaria de ser més que una anècdota graciosa si fora eixe tot el missatge destinat a la joventut. Però la cosa és més greu de lo que pareix. Fa pocs mesos es feren uns cartell i díptics publicitaris des de l’ Ajuntament donant-li calor a la joventut. Es va fer també un concurs de Kocteles de fruita sense alcohol per a joves. Al mateix va col·laborar la regidoria de sanitat.. No es compren com gastant-se diners en fomentar la vida saludable des de la regidoria de joventut i de sanitat .Ara, al portar el lema ALCOHOLIZADO POR MUSIC CLUB DE LUXE en la esquena de la samarreta, el regidor de joventut fa apologia de l’alcoholisme i tira per terra la pretesa vida saludable, de la nostra joventut.
Tots el esforços de totes les entitats tant estatals com des de la Generalitat es veuen frustrats per este regidor que ha perdut la dignitat al fomentar l´’us de l’alcohol entre els joves.
Si eixos son els valor del nostre regidor de Joventut i emparat pel regidor de sanitat , com veí del poble, i més important , com a pare de fills en la edat adolescent , demanen la dimissió immediata del regidor de Joventut , axi com d’ aquells regidors que donen suport a aquesta campanya basada amb l’alcohol .





El Regidor de joventut ha perdut la dignitat com a concejal de joventut

9 comentarios:

Anónimo dijo...

molt molt be !!!

compartixc al 100% la opinió de este post !
Pedrassa, fes el favor de no fer mes el cutre i el ridicul i per dignitat: dimitix !!!

Anónimo dijo...

soy padre de familia y me parece bien que se denuncia a estos atajos de sinverguenzas que quieren con estas gracias coromper a nuestros hijos. quiero la dimision del regidor de Juventud pero tambien de las personas que le dan la palmadita en los plenarios. Sr, Alcade diga hoy en el pleno si respalda las actuaciones de su regidor

Anónimo dijo...

riute Pedrasa tens les dies contades de Regior

Anónimo dijo...

desde este espacio quiero madar un mensaje a todos los padres de Algemesi, esta tarde a las 20.00 horas hay plenario, seria interesante ir cuantos mas posibles para pedir la dimision del concejal de juventud

pasalo

Anónimo dijo...

No tots els jovens pensen com Pedrasa, espere que a les proimes eleccions municipals, els jovens i no tsnt jovens refleionen un poc a moment de votar, un vot a este personatje son 4 anys de despilfarro.


Dimisiio o expulsio del equip govern

Anónimo dijo...

Donde esta la pollitica de juventud el ayuntamiento?. Han hecho del alcohol y las fiestas la maxima entre los jovenes. Alguien puede apuntar alguna cosa distinta que no sea musica y roc and rol?. Donde estan los valores. Que país......
Si el concejal llevaba esa camiseta, no se merece ser concejal. Su partido , si es que funciona, le deberia hacer dimitir.

Anónimo dijo...

la juventud no merece un regidor de juventud como Pedrasa.


Dimision ya

Anónimo dijo...

Tienen ustedes toda la razon del mundo, vamos a crucificar a Pedrassa en la plaza mayor y a ver como se desangra. Ahora bien, a esos padres que oyen a sus hijos llegar a casa, a las 5 de la mañana, ebrios y potando en el pasillo, y deciden seguir durmiendo, los indultamos, ¡Que no tienen culpa de nada!
Echémosle la culpa a Pedrassa de la conducta de nuestros hijos.

ANA MARIA dijo...

UNOS robam al estado como los politicos,pero peor es el que roba ha gente trabajadora sus ahorros.Un constructor de algemesi .....Algemair..me ha hecho una piscina de hormigon,torcida,que el agua no le entra y la poca que le entra señores atencion la pierde por un lateral ,verdad que esto es como de chiste pues se pueden reir de una servidora por que lo que tengo es una piscina pinchada ja,ja ANA