martes, 29 de julio de 2008

UNS SE'N VAN I ALTRES ES QUEDEN






Uns se'n van i uns altres es queden. La brutícia i les plagues de mosquits envaïxen Algemesi, es fumiga tard i malament, per això ha fet poc efecte. La de la imatge no és la primera que es deixa fotografiar i alguns veïns han tingut que matar-les pels nostres carrers. Les imatges ho diuen tot, la brutícia en els carrers és intolerable, els solars per netejar plens de rates i escombraries i cada vegada més pintades sense que ningú faça res. Els nostres regidors que tant ens prometien una ciutat millor, desapareguts. El Sr. regidor encarregat de la neteja no sap que fer, se li acumulen les escombraries per tot arreu. El Sr. Regidor de Sanitat, perquè això ja és un problema de sanitat, no sap, no contesta. No és solament una qüestió d'imatge, és alguna cosa més seriosa, la nostra salut està en joc.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Mare de Déu Nostro Senyor!!! En que s'ha convertit Algemesí en un any?

Gent de l'esquerra, ens hem d'organitzar i treure a esta gentola del govern, perquè això és el que són, GENTOLA!!! Només pensen en les seues butxaques, en fardar i en aparentar, i els ciutadants què?

I després està el tema del cap de la policía local, era necessari un altre sou de 90.000 euros? Mentre VR i els seus "amics" augmenten els zeros dels seus comptes corrents, els ciutadants del carrer vivim en la brutícia.

AIXÒ ÉS DE JUTJAT DE GUÀRDIA!!!!

ELECCIONS JA!!!